Winkelcentrum De Hal Hilversum

Silverpoint1
Silverpoint1
Silverpoint2
Silverpoint3
Silverpoint4
Download dit project als PDF
  • Bouwkostenmanagement

Winkelcentrum Silverpoint is flink onder handen genomen en de metamorfose is inmiddels afgerond. De nieuwe entree is dubbel zo breed geworden en heeft een nieuwe, frisse en moderne uitstraling. Dit door het gebruik van de materialen en de ruimte die is gecreëerd. De nieuwe luifel draagt bij aan het uitnodigende karakter en met het doortrekken van de passage aan de Groest naar de Leeuwenstraat ontstaat er een doorloop die langs de verbouwde en vernieuwde Hoogvliet en Wibra voert.

Bezoekers van de Q-park garage kunnen in het vernieuwde Silverpoint ook na sluitingstijd van de winkels gebruik blijven maken van de nieuwe ingang aan de Groest die als 24/7 toegang voor de parkeergarage zal dienen.

De officiële opening vond plaats tijdens de 12 uur van centrum Hilversum, woensdag 31 mei 2017. Deze dag werd tevens de nieuwe naam onthuld… Silverpoint gaat verder onder de naam: De Hal.

Bbn adviseurs heeft in opdracht van Multifunctioneel complex Silverpoint C.V. heeft een conditiemeting, meerjarenonderhoudsplan, energielabels en NEN2580 oppervlaktemetingen uitgevoerd.

Facts and Figures
Opdrachtgever: Multifunctioneel complex Silverpoint C.V.
Architect: Op ten Noort Blijdenstein, Utrecht
Omvang: 3.000 m2