Poppodium Hedon Zwolle

M1mzg7jar18s
M1mzg7jar18s
1
Download dit project als PDF
  • Bouwkostenmanagement

Hedon onderging in 2013 een grote transformatie. Het poppodium is acht maanden verbouwd en kreeg onder meer een 'schil' om het pand. Dat moest voorkomen dat de buurt geluidsoverlast heeft.

Beide zalen (het kleinere Popfront en de grote in Hedon) werden in het nieuwe plan een kwartslag gedraaid. Dat gaf de ruimte om de zalen groter te maken. In de grote zaal kunnen nu 800 tot 850 man, voorheen was dat nog 500. Door de schaalvergroting kan Hedon in de toekomst grotere namen boeken.

bbn adviseurs heeft in opdracht van de gemeente Zwolle het bouwkostenmanagement en de directievoering uitgevoerd.

Facts and Figures
Opdrachtgever: Gemeente Zwolle
Architect: Architectenbureau Jonkman Klinkhamer