Sijthoff City Den Haag

Sijthoff2
Sijthoff2
Sijthoff1

In 2015 is in hartje Den Haag, aan de Grote Marktstraat, het kantoren- en retailcomplex Sijthoff City opgeleverd. Het voormalig kantoor van de bekende uitgeverij Sijthoff Pers is volledig gerenoveerd tot een absolute A-locatie voor winkels, horeca en luxe kantoorruimte. Impact Vastgoed was tijdens het renovatietraject verantwoordelijk voor de totale herontwikkeling en het project management.

Na de transformatie heeft het gebouw twee winkellagen van in totaal ca. 4.750 m≤ gekregen. Hierboven is ca. 6.300 m≤ moderne kantoorruimte in efficiŽnte compartimentering gerealiseerd. Het gebouw heeft een bijzondere gevelafwerking van composiet in de vorm van ene ooievaar, het symbool van de stad Den Haag.

Colliers International uit Rotterdam was namens Credit Suisse als opdrachtgever verantwoordelijk voor het totale project van renovatie en invulling met winkels en kantoren. Impact Vastgoedrealisme uit Rotterdam was verantwoordelijk voor het projectmanagement en V8 Architects uit Rotterdam heeft het ontwerp gemaakt.

bbn adviseurs heeft in opdracht van Credit Suisse het bouwkostenmanagement uitgevoerd en de voortgang en kwaliteit gemonitord.

Facts and Figures
Opdrachtgever: Credit Suisse