• Pilot afvalinzameling hoogbouw Amersfoort
  • Nationaal Tennis Centrum Amstelveen
  • Kostprijsdekkende huur en vastgoedexploitaties Uithoorn
Bekijk al onze projecten
Johan  van  Soeren
088 - 226 74 88

Johan van Soeren

projectmanager Bij bbn sinds 2017
"Mijn uitdaging zit in het enthousiasmeren, en houden, van de teamspelers"

Mensen met passie en technische uitdagingen, dat inspireert mij. Maar ook juist met die mensen in de samenwerking op zoek gaan naar de beste oplossing.


Als projectmanager kan ik mij goed inleven in de wensen en problemen van de klant en deze (laten) vertalen in goede technische oplossingen. Eerdere ervaring heb ik opgedaan bij de Universiteit Utrecht, in de functies van projectmanager en adviseur/projecteider. Ook ben ik als  projectleider werkzaam geweest bij een voedselverwerkingsbedrijf en als bid-en als proposal manager bij een technisch bedrijf in waterbehandeling.

Ontzorgen van de opdrachtgever

Mijn doelstelling is een tevreden klant. Belangrijk daarbij is het hebben van een zo concreet mogelijke verwachting. Maar ook het ontzorgen van de opdrachtgever. Eenvoud, ik hou ervan. Maar pas op dat er geen wildgroei ontstaat door teveel ad hoc zaken. De mooiste projecten, los van de omvang, zijn de projecten waar het team trots is op het behaalde resultaat. Mijn persoonlijke uitdaging zit in het enthousiasmeren (en enthousiast houden) van de teamspelers.

In mijn vrije tijd coach ik hockey meidenteams, lees graag fictie en werk regelmatig aan mijn conditie.