• Stationsplein Utrecht
  • Kindercluster Ibisdreef Utrecht
  • De Ring IJmuiden
Bekijk al onze projecten
Michiel Wentges
088 - 226 24 53

Michiel Wentges

sectormanager zorg Bij bbn sinds 2015
"Ik ben vaak de verbindende en continue factor in een huisvestingstraject"

Als voormalig directeur bij BOB Advies heb ik veel ervaring met het bijstaan van zorginstellingen in huisvestingsvraagstukken. Sinds onze fusie in 2015 ben ik bij bbn sectormanager Zorg.

Opdrachtgevers kunnen voor allerlei huisvestingsvragen bij mij terecht. In de praktijk fungeer ik als klankbord voor mijn opdrachtgevers en ben ik vaak de verbindende en continue factor in een huisvestingstraject. Door eerdere werkervaring, bij onder andere een aannemingsbedrijf en een commerciŽle ontwikkelaar, kan ik me goed in de belangen van de verschillende partijen verplaatsen.

De combinatie van techniek en mensenwerk inspireert

Wat mij inspireert in vastgoed is de combinatie van techniek, een concreet eindproduct en het hele voortraject, wat vooral mensenwerk is. Een inspirerend project voor mij was de realisatie van verpleeghuis De Leystroom in Breda, waar we samen met een woningcorporatie een nieuwe locatie voor hebben ontwikkeld. Van begin tot eind ben ik als adviseur betrokken geweest, als klankbord voor de opdrachtgever, maar ook in het bewaken van de belangen van de diverse betrokken partijen.