• Landgoed Hooge Burch Zwammerdam
  • Brede school Asperen
  • Sportpark De Meerpaal / MFA Houten
Bekijk al onze projecten
Elmer  Dijkstra
088 - 226 74 37

Elmer Dijkstra

adviseur portefeuillemanagement Bij bbn sinds 2016
"Ik help opdracht-gevers bij het realiseren van de huidige en toekomstige huisvestingsbehoefte"

Als adviseur portefeuillemanagement help ik opdrachtgevers met het realiseren van passende huisvesting, zowel nu als in de toekomst.

Mijn toegevoegde waarde in het proces is dat ik continue op zoek ben naar (andere) wegen om het huisvestingsproces verder te helpen. Daarbij ben ik een verbinder en breng de juiste mensen bij elkaar. Een van de uitdagingen in mijn vakgebied ligt in het toekomstgericht handelen: hoe zorgen we ervoor dat de huisvesting(portefeuille) ook in de toekomst aansluit bij de behoefte, en hoe ziet deze behoefte eruit? Daarnaast zie ik een uitdaging in het bevorderen van integer en professioneel opdrachtgeverschap.

Hoger onderwijs

Mijn werkzaamheden binnen bbn zijn zeer divers. Momenteel adviseer ik de gemeente Den Haag bij de ontwikkeling van een (strategisch) vastgoedinformatiesysteem. Ook ben ik als programmamanager binnenstad verbonden aan de huisvestingsafdeling van de Universiteit Utrecht. Deze opdracht ligt mooi in het verlengde van eerdere werkervaring die ik heb opgedaan als medewerker huisvesting bij de Universiteit van Amsterdam.