• Nationaal Tennis Centrum Amstelveen
  • Kostprijsdekkende huur en vastgoedexploitaties Uithoorn
  • Pilot afvalinzameling hoogbouw Amersfoort
Bekijk al onze projecten
Niels  Kaaij
088 - 226 74 53

Niels Kaaij

sr. projectmanager Bij bbn sinds 2016
"Ik wil graag dat mijn opdrachtgevers zich ontzorgt voelen"

Het leukste aan mijn functie vind ik de samenwerking met diverse mensen: van opdrachtgever tot mensen op de (bouw)werkvloer.

Mijn werkwijze als projectmanager kenmerkt zich door het continue sturen op het gezamenlijk doel: dit vergroot de betrokkenheid en het werkplezier van de leden van de projectgroep. Daarnaast streef ik ernaar dat mijn opdrachtgevers zich ontzorgt voelen, maar dat ze wel op de hoogte blijven van de voortgang van hun project. Doordat ik eerder in de aannemerij heb gewerkt, ben ik goed op de hoogte van alle processen en technieken in de uitvoeringsfase. Dit komt in mijn functie goed van pas.

Technische innovaties

In mijn ogen moet de bouwwereld meer open staan voor technische innovaties en hier meer gebruik van maken. Ik vind het dan ook leuk om aan vooruitstrevende projecten te werken. In dit opzicht ben ik het meest trots op mijn bijdrage aan de ontwikkeling en realisatie van Motel One Rai in Amsterdam. Hier hebben we een spraakmakend ontwerp gerealiseerd waarin veel technische aspecten onzichtbaar zijn verwerkt, binnen een krappe tijdsplanning.