Mini-Symposium Klaasje Zevenster

31 Mei 2017

Op 18 mei jl. organiseerde bbn een bijeenkomst op de nieuwbouwlocatie "Klaasje Zevenster" van Brentano in Amstelveen. De genodigden werden meegenomen in de ervaringen die zijn opgedaan bij de tender van de verkoop van het terrein, inclusief herontwikkeling aan de Klaasje Zevensterstraat.

Brentano heeft bij deze tender consortia verzocht een bod uit te brengen op het gehele terrein, waarbij het winnende consortium zich verplichtte diverse intra- en extramurale zorgwoningen terug te bouwen, naast een ruim woonprogramma dat het consortium zelf kon uitontwikkelen.

Tijdens de middag lichtte de consortiumpartners Syntrus Achmea en ontwikkelende aannemer De Nijs hun rol toe. Lies Zuidema, bestuurder van Brentano gaf een analyse vanuit Brentano op het doorlopen proces. Namens bbn vertelde Michiel Wentges hoe de tender was aangepakt en wat de voor- en nadelen zijn van de gekozen aanpak. De middag werd afgesloten met een rondje op de bouwplaats: in oktober worden de eerste woningen betrokken!

Meer weten over de verkoop van zorgvastgoed, het werken met een belegger of de mogelijkheden van herontwikkeling van uw terrein? Bel met Michiel Wentges van bbn adviseurs 088 – 2262453.

Klaasje3
Download dit nieuwsbericht