Werken bij bbn

Bij bbn werken we in teamverband vanuit diverse afdelingen aan uitdagende opgaven. Dit geeft ons een sterk profiel in de markt. Waar men op zoek is naar een creatieve of innovatieve oplossing voor een business case die onhaalbaar lijkt, dáár worden wij vaak gevraagd. En daar zijn we trots op. Wij stellen onze opdrachtgevers in staat om grote ambities daadwerkelijk te realiseren en dat doen we al ruim 50 jaar!

Waarom kiezen voor bbn?  

Bij ons kom je te werken in een open en informele sfeer, waar de communicatielijnen kort zijn en letterlijk zonder deuren tussen de verschillende afdelingen en vestigingen. Wij werken aan de mooiste, innovatieve en duurzame projecten van Nederland. Dat wij als bureau zo succesvol zijn heeft alles te maken met de manier waarop wij werken en de mensen die bij ons werken. Aandacht voor onze medewerkers vinden wij vanzelfsprekend, aangezien we uiteindelijk samen ons succes in de markt bepalen.

Om de kwaliteit te bereiken die onze klanten van ons verwachten, besteden we veel aandacht aan de begeleiding van onze medewerkers onder andere via coaching en ons interne opleidingsprogramma. Als er externe scholing nodig is, investeren wij daar graag in. Je krijgt veel ruimte om zelf te bepalen in welke richting en welk tempo je wilt groeien en welke verantwoordelijkheden je op je wilt nemen. In ruil daarvoor verwachten we dat je van aanpakken weet en ambitie uitstraalt. Ook wordt een actieve houding en het nemen van eigen initiatief, zeer gewaardeerd en ook beloond.

Diversiteit en inclusiviteit

"Waar het ons om gaat, is dat alle medewerkers zich prettig voelen. Alleen dan kan je het beste uit jezelf halen en komen we met elkaar tot nieuwe inzichten en oplossingen". Berenike van Lohuizen, directeur/sr. adviseur

"Bij bbn functioneer je in een omgeving waarin je gemakkelijk en snel gebruik kan maken van de kennis en ervaring van verschillende specialisten, hierdoor kan je de opdrachtgever optimaal bedienen en functioneer je beter als projectmanager. Doordat we streven naar diversiteit van mensen hebben we niet alleen kennis en ervaring beschikbaar, maar ontstaan ook kansen op verschillende ideeën/inzichten hoe zaken aan te pakken".  Tom Claassen, sr. projectmanager

"Ik heb nog steeds mijn vrijheid".  Marianne Timmer, conceptontwikkelaar/sr. projectmanager

"Binnen bbn werken we samen aan mooie projecten op een constructieve, respectvolle sfeer, met ruimte voor ieders specifieke kwaliteiten".  Kamal Ali, adviseur portefeuillemanagement

"Het is fantastisch om te zien en voelen, dat je bij bbn wordt gewaardeerd om je inzet en eigen manier van werken en niet op je aanwezigheid op kantoor". 
Michaela Brethauer, projectmanager/ huisvestingsadviseur

Wij geloven dat diversiteit en het waarderen van verschillen tussen mensen een positieve bijdrage levert aan de output van ons team en daarmee aan het bedrijfsresultaat. Wij willen een prettige en veilige werkomgeving bieden voor alle medewerkers, waar iedereen gelijkwaardig is en zich zelf kan zijn.

Maar wat is nu precies diversiteit?

Onderzoek wijst uit dat diversiteit verschillende elementen kent. Denk aan geslacht, leeftijd, etnische achtergrond, geloofsovertuiging en bijvoorbeeld nationaliteit. Omdat we niet meteen op alle elementen goed kunnen scoren, concentreren wij ons als eerste stap op de factor met de meeste impact: het geslacht. Maar dat is niet de enige reden. We denken ook dat de manier waarop wij werken en met werk omgaan goed aansluit bij de moderne vrouw (en man).

Zo kun je bij ons in deeltijd werken – zonder dat dat invloed heeft op je rol/functie - en hebben we flexibele werktijden en plaatsen. Per dag bepaal jij of je in onze vestiging in Houten, Amsterdam of Rotterdam of in je eigen vestiging aan het werk gaat. Daarnaast hebben we een jaarlijks intern coaching- en opleidingsprogramma. En heb je liever een vrouwelijke coach? Gewoon even aangeven, dan regelen we dit voor je.

Lijkt werken bij bbn adviseurs jou wel wat? Bel vrijblijvend voor een afspraak.