Werken bij bbn

Bij bbn werken we in teamverband vanuit diverse afdelingen aan uitdagende opgaven. Dit geeft ons een sterk profiel in de markt. Waar men op zoek is naar een creatieve of innovatieve oplossing voor een business case die onhaalbaar lijkt, dáár worden wij vaak gevraagd. En daar zijn we trots op. Wij stellen onze opdrachtgevers in staat om grote ambities daadwerkelijk te realiseren en dat doen we al ruim 50 jaar!

Waarom kiezen voor bbn?  

Bij ons kom je te werken in een open en informele sfeer, waar de communicatielijnen kort zijn en letterlijk zonder deuren tussen de verschillende afdelingen en vestigingen. Wij werken aan de mooiste, innovatieve en duurzame projecten van Nederland. Dat wij als bureau zo succesvol zijn heeft alles te maken met de manier waarop wij werken en de mensen die bij ons werken.

Aandacht voor onze medewerkers vinden wij vanzelfsprekend, aangezien we uiteindelijk samen ons succes in de markt bepalen.

Om de kwaliteit te bereiken die onze klanten van ons verwachten, besteden we veel aandacht aan de begeleiding van onze medewerkers onder andere via coaching en ons interne opleidingsprogramma. Als er externe scholing nodig is, investeren wij daar graag in. Je krijgt veel ruimte om zelf te bepalen in welke richting en welk tempo je wilt groeien en welke verantwoordelijkheden je op je wilt nemen. In ruil daarvoor verwachten we dat je van aanpakken weet en ambitie uitstraalt. Ook wordt een actieve houding en het nemen van eigen initiatief, zeer gewaardeerd en ook beloond.