The Base D

The base d website
Download dit project als PDF
  • Bouwkostenmanagement

Door de aanhoudende vraag naar kantoorruimte besloot Schiphol Real Estate tot de bouw van The Base D. Een nieuw kantoorgebouw dat aansluit op The Base A, B en C. Deze gebouwen beschikken over faciliteiten als een overdekt atrium, een restaurant en café, een fitnessclub met fysiotherapie, 24/7 kinderopvang, pakketbezorgdiensten, kluizen en een gameroom. Op de begane grond is gratis wifi beschikbaar.

The Base D wordt direct verbonden met de bestaande kantoorruimtes. Alle faciliteiten daarvan zijn ook beschikbaar voor de huurders van The Base D. The Base D telt vier verdiepingen en omvat 6050 m˛ vvo kantoorruimte. De begane grond bestaat uit 1445 m˛ vvo, met lobby, coffee corner en flexibels huurbare ruimtes. De ondergrondse parkeergarage heeft circa 120 plaatsen.

De nieuwbouw, ontworpen door ZZDP Architecten, kenmerkt zich door transparantie met veel glas, licht en groen. Het ontwerp is van ZZDP Architecten. De bouw is uitgevoerd door De Vries en Verburg Bouw.

Het pand wordt volgens de nieuwe richtlijnen van BREEAM Excellent gecertificeerd. Het buitengebied krijgt een parkachtige inrichting met mogelijkheden om buiten te lunchen en te werken.

bbn was verantwoordelijk voor het bouwkostenmanagement bij dit project.

Facts and Figures
Opdrachtgever: Schiphol Real Estate
Architect: ZZDP Architecten
Constructeur: ABT Ingenieurs in bouwtechniek
Omvang: 6.050 m2