Kantoor Hoogheemraadschap Delfland Delft

Ck2 HVA kantoor Hoogheemraadschap Delfland-01
Ck2 HVA kantoor Hoogheemraadschap Delfland-01
Ck2 HVA kantoor Hoogheemraadschap Delfland-02
Download dit project als PDF
  • Bouwkostenmanagement
  • Realisatie management
  • Huisvestingsadvies
  • Bouwmanagement

In de voorgaande jaren heeft het Hoogheemraadschap van Delfland een flinke groei in het personeelsbestand doorgemaakt. Om deze groei te kunnen huisvesten, werd bbn gevraagd om diverse werkplekken te realiseren in een huurkantoor in het Delftechpark te Delft en een huisvestingsonderzoek te verrichten naar de mogelijkheden van herhuisvesting van de afdeling Operationeel Waterbeheer.

Het bestaande kantoor aan de Informaticalaan werd voorzien van een inbouwpakket om extra werkplekken van de afdelingen Contractmanagementteam en Waterketenmanagement en Innovatie te herhuisvesten. bbn deed onderzoek naar de mogelijkheden van het renoveren van bestaande huisvesting in combinatie met het eventueel realiseren van een nieuwbouw om te komen tot een herhuisvesting van de afdeling Operationeel Waterbeheer. De onderzoeken waren gericht op huisvesting in Kijkduin, Ahrendsduin, Maassluis en Vlaardingen. Op basis van dit huisvestingsonderzoek heeft Delfland op advies van bbn besloten om door een ontwikkelende aannemer een nieuw kantoor te laten ontwerpen en te laten bouwen (Design & Build) op de locatie RWZI De Groote Lucht te Vlaardingen en een ingrijpende renovatie/modernisering te laten plaatsvinden van het kantoor te Kijkduin.

Nieuwbouw De Groote Lucht
Werkzaamheden bbn: projectmanagement, bouwkostenadvies, opstellen Plan van Aanpak en Programma van Eisen, aanbesteding Design & Build, begeleiding ontwikkelings- en uitvoeringsproces en kwaliteitstoezicht.

Renovatie Kijkduin
Werkzaamheden bbn: projectmanagement, bouwkostenadvies, bouwkundig ontwerp, vergunningenaanvraag, meervoudig onderhandse aanbestedingen, directievoering & toezicht en verhuiscoördinatie.

Facts and Figures
Opdrachtgever: Hoogheemraadschap van Delfland