• Pontkade – Skyline Living aan ’t IJ
  • The Base D
  • Triodos Bank, Driebergen
Bekijk al onze projecten
Ronald  Henzen
088 - 226 2447

Ronald Henzen

projectmanager Bij bbn sinds 2017
"Ik streef ernaar mijn opdrachtgevers positief te verrassen, door ze steeds een stapje voor te zijn en proactief te handelen"

In mijn werk als projectmanager vind ik veel uitdaging in mijn projecten. Maar ook in de omgang met mensen, zowel collega's als externe partijen.

Ik ben een mensen-mens en kan snel schakelen tussen verschillende niveaus en proces en inhoud. Mijn streven is om mijn opdrachtgevers positief te verrassen, door ze steeds een stapje voor te zijn en proactief te handelen.†

Projecten sneller, slimmer en beter doen

Ik†zie het als een uitdaging om meer gebruik te maken van innovatieve methodes, zoals interactieve sessies. Dit om projecten sneller, slimmer en beter te doen. Ook ben ik benieuwd naar de mogelijkheden van het gebruik van drones en bijvoorbeeld virtual reality. Projectmanage-ment is echt een vak binnen een project en moet niet worden onderschat of wegbezuinigd.

Samen met mijn vriendin maak ik graag verre reizen met een backpack, waarbij Zuidoost AziŽ de favoriete bestemming is. Alleen met een Lonely Planet in de hand je weg zien te vinden, in vreemde culturen, is steeds weer erg spannend en uitdagend.