• Triodos Bank, Driebergen
  • Pontkade – Skyline Living aan ’t IJ
  • The Base D
Bekijk al onze projecten

Jan-Aike Noordermeer

projectmanager Bij bbn sinds 2017
"Net dat beetje extra gas geven, zodat de opdrachtgever met een onverwacht resultaat verrast wordt"

De voortdurend veranderende omgeving binnen het vastgoed en de kans om hier actief aan bij te dragen, is wat mij in mijn dagelijkse werk inspireert.

Ook haal ik voldoening uit om net dat beetje extra gas te geven, waarmee de opdrachtgever met een onverwacht resultaat verrast wordt. Ik vind het leuk om mijzelf te verdiepen in nieuwe middelen en kan deze mijzelf snel eigen maken. Daarnaast ben ik goed in het vertalen van complexe vraagstukken naar hoofd- en bijzaken. Ervaring leert dat een goede aansturing bij projecten een basisvoorwaarde is voor een succesvolle samenwerking. Het onderling actief blijven delen van kennis, draagt niet alleen bij aan een prettige samenwerking maar ook aan een betere uitkomst.

Ik vind het belangrijk dat de opdrachtgever meerwaarde ziet in de geleverde diensten. In mijn optiek is het belangrijk dat bij een project, voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer, een bepaalde positieve dynamiek ontstaat.  Door enthousiast samenwerken kan er een beter resultaat ontstaan, waarbij alle partijen tevreden terug kunnen kijken op een aangenaam, maar vooral succesvol proces.

Nieuwe toepassingen kunnen bestaande processen verbeteren of versterken

Een uitdaging binnen het vastgoed is op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen. Opdrachten beslaan vaak meerdere jaren, waardoor nieuwe ontwikkelingen soms nog sneller gaan dan de looptijd van een enkel project. Door nieuwsgierig te blijven naar de ontwikkelingen, zowel binnen áls buiten het vakgebied, kunnen nieuwe toepassingen bestaande processen wellicht verbeteren of versterken. Zo is de vraag voor een (bijna-)energieneutraal gebouw tegenwoordig eerder de standaard dan een uitzondering. Nieuwe ontwikkelingen lijken zich vooral te richten op een vereenvoudiging en verduurzaming van het proces en een groter comfort voor de uiteindelijke gebruikers.

Een mooi natuurgebied of strand weet mij altijd te vermaken. Echter heb ik een grote liefde voor het ontdekken van steden en het ontmoeten van nieuwe mensen. Ik probeer dan ook altijd naar nieuwe bestemmingen te reizen om zo veel mogelijk van de wereld te zien.