• IKC Haarrijn Utrecht
  • European Patent Office Rijswijk
  • IKC Maarssen
Bekijk al onze projecten
Michael  Poot
088-2262481

Michael Poot

projectmanager Bij bbn sinds 2017
"Weten wat elkaars beweegredenen zijn draagt bij aan wederzijds begrip en brengt oplossingen dichterbij"

Inspiratie krijg ik wanneer binnen een project ieder teamlid zijn eigen gewaardeerde bijdrage levert. En zo doelen bereikt die alleen als team haalbaar zijn.

Als persoon ben ik open, empathisch en assertief. Ik heb aan tafel gezeten met gemeenten/stadsdelen en verschillende leidingbeheerders om knelpunten op te lossen bij het vaststellen van een leidingtracé, maar ook met aannemers in de realisatiefase van grote utiliteitsbouw. Weten met wie je te maken hebt, en wat elkaars beweegredenen zijn, draagt bij aan wederzijds begrip en brengt oplossingen dichterbij. Mijn constructieve achtergrond helpt me hierbij.

Inzicht, voldoening en trots

Ik zorg voor inzicht in het proces van de bouwsector, de kosten/opbrengsten, de risico's en de overige afwegingen. Inzicht leidt tot vertrouwen in te nemen beslissingen. Na het traject wil ik een voldoening gerealiseerd hebben met een resultaat dat aansluit bij de verwachting. Liever nog dat de verwachtingen overtroffen worden. Omdat de opdrachtgever op beslissende momenten de controle heeft, leidt dit tot een gedeeld gevoel van trots. Op het resultaat én de geleverde inspanningen.

Ik duik graag in verschillende vakgebieden om gevoel te krijgen voor de betreffende aandachtspunten, in relatie tot huidige én toekomstige werkwijzen. De uitdaging voor de komende jaren is om verduurzaming te implementeren als standaard uitgangspunt, in plaats van als 'extraatje'. En dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit voor de eindgebruiker.

Privé doe ik graag aan mountainbiken, racefietsen en tennis. Verder zet ik mij graag in als sportambassadeur van de Bas van de Goor Foundation. De foundation organiseert onder andere sportkampen en –clinics om kinderen met diabetes kennis te laten maken met de positieve effecten van sporten op het beheersen van hun ziekte.