• Gebiedsontwikkeling Zoetermeer
  • Nationaal Tennis Centrum Amstelveen
  • Brede school Asperen
Bekijk al onze projecten
Jaco de Wildt
088 - 226 74 23

Jaco de Wildt

sectormanager onderwijs Bij bbn sinds 1995
"Mijn uitdaging bij het realiseren van huisvesting is het behalen van maximale en duurzame kwaliteit binnen de kaders van tijd en geld"

Mijn dagelijkse inspiratie haal ik uit de samenwerking met opdrachtgevers, gebruikers, adviseurs en collega's, met als doel het realiseren van passende huisvesting.

Hierbij sta ik voor het realiseren van maximale en duurzame kwaliteit binnen de kaders van tijd en geld.Ik houd me het liefst bezig met het analyseren van complexe opgaven en het ontwikkelen van strategieën voor de uitvoering van de haalbaarheids-, ontwerp- en realisatiefase. Daarnaast beleef ik veel plezier aan de mensgerichte kant van mijn werk: het coachen van mensen en het versterken van de teamspirit in de teams waarin ik werk.

Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch

Het meest trots ben ik op mijn bijdrage in de realisatie van het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch. Namens de gemeente was ik opdrachtgever, procesmanager en directievoerder in één. In samenwerking met alle betrokken partijen, waaronder ook de provincie, is dit ingewikkelde project met goede kwaliteit, binnen budget en volgens planning gerealiseerd.