• Pontkade – Skyline Living aan ’t IJ
  • Triodos Bank, Driebergen
  • The Base D
Bekijk al onze projecten
Fransien  de Bueger - Dood
088 - 226 74 37

Fransien de Bueger - Dood

projectmanager Bij bbn sinds 2018
Ik doorzie al snel wat er speelt en kan dan sturen naar een oplossing.

In de beperking toont zich de meester. Ik vind het leuk om binnen de gestelde kaders en randvoorwaarden tot de beste oplossing te komen. Het geeft mij energie wanneer ik merk dat ik eraan bijdraag dat we met een projectteam alle puzzelstukjes op de juiste plaats krijgen.

Mijn jarenlange ervaring bij een architectenbureau geeft me een voorsprong. Ik begrijp precies waar het om gaat bij een bouwproject. Ook kan ik een bouwproces goed structureren. Ik let op details en ik houd tegelijkertijd overzicht. Daardoor doorzie ik al snel wat er speelt. Ik kan dan sturen naar een oplossing en mensen aanspreken op hun verantwoordelijkheden.

Ik zie het als een uitdaging duurzaamheidsmaatregelen en circulair bouwen zo toe te passen dat een bouwproject niet inboet aan functionaliteit, dat het financieel haalbaar blijft en dat het eindresultaat mooi is.

Coach/bestuurder

Vanaf jongs af aan speel ik hockey, dat doe ik nog steeds en tegenwoordig ga ik ook graag kijken bij de wedstrijden van mijn kinderen. Vroeger coachte en trainde ik jeugdteams, nu besteed ik als bestuurssecretaris de nodige tijd aan de hockeyvereniging.