• Renovatie hoofdkantoor Hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard
  • Herziening grondexploitaties gemeente Culemborg
  • European Patent Office Rijswijk
Bekijk al onze projecten
Kees  van de Beek
088 - 226 24 60

Kees van de Beek

afd.manager Bouwkosten Bij bbn sinds 1995
Ik motiveer mensen naar andere mogelijkheden te kijken in plaats van met één oplossing te komen. Dat kan de bouwtijd soms met maanden verkorten.

Het liefst werk ik aan projecten die we nog nooit eerder hebben gedaan. Het Eye filmmuseum in Amsterdam is zo’n uniek project dat goed is gelukt. Daar word ik blij van.

Bij nieuwe bouwprojecten plant ik een zaadje voor een idee en zorg ik dat anderen er ook in gaan geloven. Gaat het om een ingewikkeld project dan trek ik eerst alle onderdelen uit elkaar. Stap voor stap bekijk ik welke manieren er zijn om een doel te bereiken. Ik motiveer mensen naar andere mogelijkheden te kijken in plaats van naar één oplossing. Een alternatieve aanpak kan de bouwtijd soms met maanden verkorten. Dat bespaart veel geld.

Een van de gebouwen waar ik bijzonder trots op ben is het nieuwe Hilton hotel bij Schiphol. Daar lukte alles wat ik wilde. We begeleidden het hele project en hadden nauw contact met de opdrachtgever. Daardoor konden we duidelijk communiceren, ook over zaken als bouwoverlast. Als je duidelijke afspraken maakt en je daaraan houdt, dan vinden mensen die overlast prima. 

Pakhuis

Bij alles wat je doet, moet je het uiterste uit jezelf halen. Mijn kinderen zeggen weleens dat ik oude zooi verzamel. Ik vind het leuk in mijn vrije tijd oude boten en huizen op te knappen. Nu ben ik bezig met de renovatie van een pakhuis uit de zestiende eeuw.