• Triodos Bank, Driebergen
  • The Base D
  • Pontkade – Skyline Living aan ’t IJ
Bekijk al onze projecten
André Vosselman
088 - 226 24 23

André Vosselman

senior uitvoeringsspecialist Bij bbn sinds 2019
Ik ben een verbindende schakel tussen ontwerpteams en uitvoeringsteams. Door mijn ervaring en inlevingsvermogen kan ik deze goed met elkaar laten samenwerken.

Het inspireert mij om steeds met andere mensen, aan een ander gebouw en op een andere locatie te werken. Ik heb in ontwerpteams en in uitvoeringsteams gewerkt. Nu ben ik een verbindende schakel tussen die twee verschillende werelden. Door mijn ervaring en inlevingsvermogen kan ik ze goed met elkaar laten samenwerken.

Mijn doel is dat een opdrachtgever nog iets meer krijgt dan waarvoor is betaald. Een opdrachtgever moet het gevoel hebben dat alles goed wordt geregeld, ook bij onvoorziene situaties. Door aandacht te schenken aan mensen en aan wat er speelt, draag ik eraan bij dat een project in harmonie verloopt.

De transitie naar duurzaamheid is een uitdaging. Ontwerpen moeten rekening houden met toekomstige installaties die zorgen voor energieneutraliteit. Ook digitalisering op de bouwplaats is een uitdaging. Elk bouwproject is uniek, alleen massaproductie van prefab onderdelen kan je automatiseren. Op de bouwplaats zie ik meer digitalisering. Bij inspecties worden tablets vaker gebruikt. Het is de vraag of tablets de vertrouwde hardcopy tekeningen doen verdwijnen.

Huttentochten
In mijn vrije tijd fotografeer ik graag. Tijdens onze zomervakanties gaan wij het liefst naar de Alpenlanden om daar huttentochten te maken. Verder verzamel ik modelauto's (schaal 1:43) en ga ik met mijn oudste zoon af en toe naar een autorace.