• Pontkade – Skyline Living aan ’t IJ
  • The Base D
  • Triodos Bank, Driebergen
Bekijk al onze projecten
Fadil  Imširovic
088 - 226 24 32

Fadil Imširovic

installatiedeskundige (werktuigkunde) Bij bbn sinds 2016
"In mijn visie is straks elk gebouw energieneutraal, met een gezond binnenklimaat"

Mijn streven is om voor mijn opdrachtgevers op een duidelijke en goede manier de gevolgen inzichtelijk te maken van verschillende keuzes op het gebied van installaties. Hierbij komt mijn ervaring als werktuigkundig ontwerper goed van pas.

In mijn visie is straks elk gebouw energieneutraal, met een gezond binnenklimaat. Ik vind het dan ook leuk om de duurzaamheid van projecten te bewaken en kwaliteitstoezicht uit te voeren tijdens de bouwfase.

Breeam certificering

Namens bbn voer ik verschillende opdrachten uit op het gebied van duurzaamheid en installaties. Zo heb ik bijvoorbeeld de Breeam certificering begeleid van de vastgoedportefeuille van Flow Real Estate en heb ik geadviseerd over de klimaatinstallaties van het Integraal Kindcentrum op het Zeeburgereiland in Amsterdam. Het meest tevreden ben ik over mijn bijdrage aan de business case huisvesting van de politie in Tilburg, waar ik de verschillende keuzes heb verduidelijkt en de impact daarvan. Zo kon de opdrachtgever goed overwogen keuzes maken over de toekomstige huisvesting.