• Pontkade – Skyline Living aan ’t IJ
  • Triodos Bank, Driebergen
  • The Base D
Bekijk al onze projecten
Michel  Roelofs
088 - 226 74 78

Michel Roelofs

projectmanager Bij bbn sinds 2016
"Als omgevingsmanager wil ik een eigen invulling geven aan empathie en sensitiviteit"

Het liefste zet ik de grote lijnen uit. Daarnaast houd ik erg van puzzelen en het vinden van mogelijkheden tot optimalisatie. In de functie van projectmanager komen deze aspecten mooi samen.

Het klinkt tegenstrijdig, maar ik heb een tik om op de details te letten. Hierdoor zie ik vaak dingen die anderen niet zien. Vanzelfsprekend wil ik namens mijn opdrachtgever opdrachten afronden binnen de gestelde kaders van tijd, geld en kwaliteit. Maar het overtreffen van de verwachtingen is voor mij een belangrijke extra motivatie.

Omgevingsmanagement BORG

Een van mijn voornaamste projecten is het uitvoeren van omgevingsmanagement binnen BORG: een samenwerkingsverband van bbn met andere ingenieursbureaus om gebouwen in het aardbevingsgebied in Groningen seismisch te versterken. Een uitdagend project, waarbij ik een eigen invulling wil geven aan sensitiviteit en empathie om het project optimaal te faciliteren. Ook in mijn vrije tijd heb ik een passie voor (historische) bouwwerken, naast vechtsporten, motorrijden en uiteraard mijn dochters.