• The Base D
  • Triodos Bank, Driebergen
  • Pontkade – Skyline Living aan ’t IJ
Bekijk al onze projecten

Saskia Koene

adviseur portefeuillemanagement Bij bbn sinds 2015
"Ik zet graag mijn kennis van portefeuille-management in bij gemeenten en maatschappelijke organisaties. Daar valt vaak nog veel te winnen"

Als adviseur portefeuillemanagement ondersteun ik gemeenten en maatschappelijke organisaties bij strategische vastgoedvraagstukken.

Zo adviseer ik over de professionalisering van de vastgoedorganisatie en optimalisering van het vastgoedproces. Dit gaat vaak gepaard met een advies over de portefeuillestrategie. Vůůr bbn werkte ik op de afdeling Portefeuillemanagement bij een grote commerciŽle vastgoedbelegger. Ik vind het erg leuk om deze opgedane kennis toe te passen bij niet-commerciŽle organisaties, waar op het vlak van strategische vastgoedsturing vaak nog veel te winnen valt.

Integrale huisvestingsplannen

bbn spreekt me aan vanwege de platte en open structuur: hieruit spreekt vertrouwen in de werknemers. Een van de bijzondere projecten waar ik aan heb gewerkt was de realisatie van Integrale Huisvestingsplannen bij de Nationale Politie, waar met alle eenheden van de politie een simulatiespel is gespeeld om tot een optimale huisvestingssituatie te komen voor de toekomst. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek. Thuis muziek luisteren of naar een concert gaan, maar het allerliefst speel ik zelf saxofoon in 'mijn' jazzband.