bbn adviseurs bestaat 50 jaar!

12 Februari 2018

Vijftig jaar geleden, op 31 januari 1968, werd bbn adviseurs opgericht als bureau voor onafhankelijke bouwcoördinatie. In 50 jaar ontwikkelde bbn zich tot full service bureau voor vastgoedadvies en -management.


De verjaardag werd gevierd met een symposium voor genodigden over de duurzame toekomst van Nederland, waaraan medewerking werd verleend door Rijksbouwmeester Floris Alkemade en Ruimtevaarder André Kuipers.

Directeur Rinald van der Wal: 'het is fantastisch om terug te mogen kijken op 50 jaar meerwaarde in projecten. Het is nog veel mooier om 50 jaar vooruit te kijken en te bedenken hoe we, samen met onze klanten, kunnen bijdragen aan de duurzame toekomst van Nederland.' Anno 2018 is bbn adviseurs een onafhankelijk adviesbureau voor gebouw en gebied met ruim 120 medewerkers.

Vanuit vestigingen in Houten, Amsterdam en Rotterdam levert bbn diensten voor vastgoedadvies, gebiedsontwikkeling, bouwmanagement, bouwkostenmanagement en onderhoud. De opdrachtgevers zijn vooral te vinden in de sectoren overheid, projectontwikkeling, zorg, belegging en onderwijs.

BEKIJK HIER onze jubileumfilm

20180131 173207
Download dit nieuwsbericht