BOB Advies: Weet u nog?

14 Februari 2018

Het is alweer drie jaar geleden dat BOB Advies geďntegreerd werd in bbn Adviseurs. BOB Advies was een zelfstandig bureau van met circa 15 werknemers, voornamelijk actief in de zorgvastgoedadvisering. BOB Advies heeft in deze niche naam gemaakt en een enorm netwerk opgebouwd. Voor bbn was het mooie kans om naast de sectoren onderwijs, overheden en commercieel vastgoed ook in de zorg een toonaangevende rol te gaan spelen.


 

Hoe is het nu, drie jaar later? Vroegen we aan René Middelkoop, voormalig directeur bij BOB Advies. René: "We kunnen spreken van een uitermate succesvolle integratie. Voor de oud-Bobbers voelt bbn inmiddels als een tweede thuis, of eigenlijk: hun nieuwe thuis. De sfeer is exact zoals deze bij BOB Advies ook was: open en leunend op eigen initiatief. Iedereen is nog steeds erg enthousiast over de toen gemaakte stap. We zijn bbn-ers geworden en de zorgsector draait uitstekend binnen het bureau. Alle opdrachtgevers van toen zijn inmiddels gewend aan onze nieuwe naam en met name de verbreding aan dienstverlening (denk aan : duurzaamheid, bouwkostenmanagement en juridische ondersteuning) wordt als zeer positief ervaren. We kunnen het BOB Advies hoofdstuk sluiten; bbn zit inmiddels in onze genen."

Bbn adviseurs is inmiddels een merknaam in de zorg geworden. Daarom zullen we vanaf dit jaar de naam BOB Advies niet meer actief voeren.

Bobbbndef
Download dit nieuwsbericht