Arne Balvers toegetreden tot de directie van bbn adviseurs

09 Januari 2019

Sinds 1 januari is Arne Balvers toegetreden tot de directie van bbn adviseurs. De directie wordt nu gevormd door Berenike van Lohuizen-Jacobs en Arne Balvers. Rinald van der Wal is als directeur teruggetreden. Hij blijft bij bbn werkzaam als senior adviseur en sectormanager overheid. Momenteel werkt Arne al bij bbn als sectormanager commercieel vastgoed & woningen. Daarvoor was hij jarenlang werkzaam in diverse leidinggevende functies binnen bbn.

"Ik kijk ernaar uit om samen met Berenike als directie aan de slag te gaan met een aantal speerpunten. Na de onstuimige groei in de commerciŽle sector komen er de komende jaren weer meer kansen in de publieke sector. bbn heeft een grote historie en reputatie in deze sector. We willen voorop blijven lopen op de belangrijke thema's, zoals het verduurzamen en gasloos maken van Nederland. Het vrije en ondernemende karakter van onze organisatie is een grote kracht en die komt hierbij goed van pas."

Rinald is 23 jaar directeur geweest en maakt binnen een intern roulatieschema plaats voor Arne als zijn opvolger. Als senior adviseur zal Rinald zich de komende jaren meer inzetten voor de projecten. Daarnaast is hij voorzitter van het STAK van Oosterhoff Group. bbn adviseurs maakt onderdeel uit van Oosterhoff Group. Het eigendom van Oosterhoff Group is volledig in handen van bijna 200 medewerkers-certificaathouders. Het STAK is het toezichthoudende orgaan dat al deze certificaathouders vertegenwoordigt.
"Ons land staat voor grote opgaven waar bbn en andere bedrijven uit Oosterhoff Group een onderscheidende bijdrage aan kunnen leveren. Ik kijk er naar uit om daar vanuit mijn nieuwe rollen een bijdrage aan te leveren."†

Arne1
Download dit nieuwsbericht