• MFA De Korf te Leusden
  • Diverse zorgwoningen Den Haag
  • Zorggebouwen Zorgcirkel
Bekijk al onze projecten

Herbestemming

In Nederland staan veel prachtige gebouwen op mooie locaties leeg. Vaak gaat het om religieus of industrieel erfgoed waarvan de oorspronkelijke bestemming verloren is gegaan. Ook staan er nog al wat kantoren langdurig leeg. Veel van deze kerken en gebouwen komen in aanmerking voor herbestemming. bbn heeft een ruime ervaring in de totstandkoming van deze unieke herbestemming projecten.

Herbestemming: een bijzonder bouwproject

Herbestemming vraagt regelmatig om creatieve oplossingen. Bij de herbestemming van kerken en gebouwen is er soms sprake van een monument waarvan het historische karakter onaangetast moet blijven. Elk herbestemmingsproject is dan ook een bijzonder bouwproject dat om specifieke kennis van zaken vraagt. Een profes- sioneel interessante uitdaging, die onze gespecialiseerde adviseurs van de adviesgroep vastgoedmanagement graag aannemen. Zij brengen zowel de technische als de financiële haalbaarheid van het herbestemmingsproject nauwkeurig in kaart. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving op dit gebied.

De beste herbestemmingsoplossingen

bbn levert een complete projectvoorbereiding en –begeleiding en een gestructureerde procesbeheersing. Onze adviseurs herbestemming werken samen met collega’s die gespecialiseerd zijn in de restauratie van monumenten en bouwhistorisch onderzoek. We combineren onze kennis; samen leveren we de beste oplossingen - zowel technisch als esthetisch – voor de herbestemming van gebouwen.

bbn adviseert: