Jos Brouwer

Jos Brouwer

manager Onderhoud en Beheer
088 - 226 74 49
  • Hondiuslaan Utrecht
  • Kantoorpanden Annexum
  • Insinger de Beaufort Breda
Bekijk al onze projecten

Technisch beheer

Wie kan ik inschakelen als ik naar de instandhouding van mijn gebouwen geen omkijken meer wil hebben? De vastgoedmanagers van bbn adviseurs zijn in staat om uw zorgen over het technisch beheer en onderhoud weg te nemen.

Technisch beheer brengt rust

Leidraad voor ons technisch beheer is het meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Op basis hiervan maken onze vastgoedmanagers elk jaar een jaarplan voor 'preventief onderhoud en planmatig onderhoud'. Dit plan is het uitgangspunt van het technisch beheer. Het technisch beheer is bovendien verantwoordelijk voor de administratieve vastlegging en verantwoording van deze technische werkzaamheden. Ook behandelen we het klachtenonderhoud doeltreffend. Technisch beheer door bbn adviseurs betekent rust op het gebied van techniek en administratie. U kunt er op rekenen dat uw gebouw zich in de afgesproken conditie zal bevinden, gedurende een reeks van jaren.

bbn technisch beheer: een combinatie van kennis

Technisch beheer is onderdeel van ons vastgoedmanagement, dat zijn krachten bundelt met de adviesgroepen huisvestingsadviesbouwmanagement en directievoering en toezicht. Deze combinatie van technische kennis en managementkennis resulteert in een technisch beheer waar u volledig op kunt vertrouwen.

bbn adviseert: