Werken bij bbn

Bij bbn houden we van uitdagende projecten. Opdrachtgevers schakelen ons in wanneer ze behoefte hebben aan een innovatieve oplossing voor hun project. We stellen opdrachtgevers in staat grote ambities te realiseren. En daar zijn we trots op.

Vanuit verschillende afdelingen werken we in een team aan het bereiken van een goed projectresultaat.

Waarom kiezen voor bbn?  

  • We werken in een open en informele sfeer met korte communicatielijnen.
  • Een actieve houding wordt gewaardeerd en beloond.
  • Medewerkers bepalen zelf in welke richting en in welk tempo ze groeien.
  • We bieden iedere medewerker een opleidingsprogramma en coaching aan.
  • We werken aan de meest innovatieve en duurzame projecten van Nederland.

Diversiteit en inclusiviteit

"Waar het ons om gaat, is dat alle medewerkers zich prettig voelen. Alleen dan kan je het beste uit jezelf halen en komen we met elkaar tot nieuwe inzichten en oplossingen". Berenike van Lohuizen, directeur/sr. adviseur

"Bij bbn functioneer je in een omgeving waarin je gemakkelijk en snel gebruik kan maken van de kennis en ervaring van verschillende specialisten, hierdoor kan je de opdrachtgever optimaal bedienen en functioneer je beter als projectmanager. Doordat we streven naar diversiteit van mensen hebben we niet alleen kennis en ervaring beschikbaar, maar ontstaan ook kansen op verschillende ideeën/inzichten hoe zaken aan te pakken".  Tom Claassen, sr. projectmanager

"Ik heb nog steeds mijn vrijheid".  Marianne Timmer, conceptontwikkelaar/sr. projectmanager

"Binnen bbn werken we samen aan mooie projecten op een constructieve, respectvolle sfeer, met ruimte voor ieders specifieke kwaliteiten".  Kamal Ali, adviseur portefeuillemanagement

"Het is fantastisch om te zien en voelen, dat je bij bbn wordt gewaardeerd om je inzet en eigen manier van werken en niet op je aanwezigheid op kantoor". 
Michaela Brethauer, projectmanager/ huisvestingsadviseur

Wij geloven dat diversiteit en het waarderen van verschillen tussen mensen een positieve bijdrage levert aan de output van ons team en daarmee aan het bedrijfsresultaat. Wij willen een prettige en veilige werkomgeving bieden voor alle medewerkers, waar iedereen gelijkwaardig is en zich zelf kan zijn.

Maar wat is nu precies diversiteit?

Onderzoek wijst uit dat diversiteit verschillende elementen kent. Denk aan geslacht, leeftijd, etnische achtergrond, geloofsovertuiging en bijvoorbeeld nationaliteit. Omdat we niet meteen op alle elementen goed kunnen scoren, concentreren wij ons als eerste stap op de factor met de meeste impact: het geslacht. Maar dat is niet de enige reden. We denken ook dat de manier waarop wij werken en met werk omgaan goed aansluit bij de moderne vrouw (en man).

Zo kun je bij ons in deeltijd werken – zonder dat dat invloed heeft op je rol/functie - en hebben we flexibele werktijden en plaatsen. Per dag bepaal jij of je in onze vestiging in Houten, Amsterdam of Rotterdam of in je eigen vestiging aan het werk gaat. Daarnaast hebben we een jaarlijks intern coaching- en opleidingsprogramma. En heb je liever een vrouwelijke coach? Gewoon even aangeven, dan regelen we dit voor je.

Lijkt werken bij bbn adviseurs jou wel wat? Bel vrijblijvend voor een afspraak.