• Sterren College Haarlem
  • Vrije School 'Het Marecollege' Leiden
  • Uitbreiding en renovatie van het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam
Bekijk al onze projecten

Wie we zijn

Vijftig jaar geleden, op 31 januari 1968, werd bbn adviseurs opgericht als bureau voor onafhankelijke bouwcoördinatie. In 50 jaar ontwikkelde bbn zich tot full service bureau voor vastgoedadvies en -management. BEKIJK HIER onze jubileumfilm.

bbn is een onafhankelijk adviesbureau voor gebouw en gebied en biedt advies en management voor vastgoed met een hoge toegevoegde waarde.

Daarmee stellen wij onze opdrachtgevers in staat om grote ambities daadwerkelijk te realiseren. Uw doelstellingen staan centraal. En we hebben ook onze eigen ambities. bbn-ers zijn gedreven om resultaten te boeken met vastgoed: functioneel, duurzaam, profijtelijk, innovatief en mooi.

Wij verbinden uw ambitie met die van ons. Gezamenlijk bereiken we doelen die uw organisatie verder brengen, waar we samen trots op zijn.

Wij staan voor u klaar. Voor elke opgave stellen we een team van generalisten en specialisten samen. Tijdens de rit kunnen we daar andere disciplines aan toe voegen. Door bbn in te huren krijgt u beschikking over de kennis en kunde van 120 professionals.