Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. Bouwmanagement
  6.  » Digitaal onderwijs in Maria Montessori-gebouw

Digitaal onderwijs in Maria Montessori-gebouw

De afbouw van het Maria Montessorigebouw, de nieuwe huisvesting van de Faculteit Sociale Wetenschappen (FSW) van de Radboud Universiteit Nijmegen (RUN) is in volle gang. Naar verwachting is de oplevering 1 oktober 2020.  Het gebouw is energieneutraal en voorzien van de modernste technieken voor digitaal onderwijs.

datanetwerk
bbn adviseurs is verantwoordelijk voor het kwaliteitstoezicht op de bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden. Op dit moment worden de afbouw- en inrichtingswerkzaamheden uitgevoerd. Er komt onder meer een omvangrijk datanetwerk om de primaire processen, de administratie en het onderwijs volgens de nieuwste technologieën te laten verlopen. Het gebouw heeft een uitgebreid wifi-installatiesysteem om het onderwijs zoveel mogelijk draadloos aan te bieden. Het systeem is zo ingericht dat ook video streaming uitstekend draadloos kan functioneren. En dat is nodig, nu universiteiten door de coronamaatregelen in versneld tempo digitaliseren, ook bij het geven van onderwijs.

duurzame eisen
De nieuwe huisvesting van de FSW voldoet verder aan de duurzame eisen van deze tijd. Het gebouw is energieneutraal doordat het is aangesloten op de WKO-installatie van de campus en door maatregelen als PV-installaties, led verlichting en aanwezigheidsmelders in de ruimtes. De verwachting is dat het gebouw in januari 2021 door de faculteit in gebruik kan worden genomen.

Lees meer

Deel deze pagina